Najnovšie recenzie zo sekcie Pumpy na bicykel
Urcite neodporucam nepouzitelna - musim ju vratit! ale mohla som si mysliet za tak malo peniazkov x
- Na domáce použitie a občasné dofúkanie postačujúce
- Dobrá manipulácia uzamykanie ventilu pri dofukovaní
- Kvalita za rozumnú cenu
Mohla by byt mensia...
Ale zasa sa lepsie drzi pri fukani
v pohode pumpicka mala a dobra
- Funguje super,bez problémov 8 atm.
- Žiadna
Super šikovná pumpa kvalitné vyhotovenie, objednával som kvôli vidlici a už som stihol aj 2defekty opraviť, plus je aj držiak pumpy na rám, cena priateľná, produkt odporúčam.
- spĺňa, na čo je určená
- pevné spracovanie
- krátka piestnica
- Ideálna výška
- Veľmi dobre sa s ňou fúka
- Robustná konštrukcia plus manometer
- Kvalitné prevedenie
- Pre všetky typy ventilov
- Trochu nestabilná. Podstavec mohol byť robustnejší a pumpa by bola viac stabilná.
Pumpu dlho nemám a nikdy som tento model ani nemal, takže som sa rozhodol podľa recenzí, ktoré boli iba pozitívne. Jediné negatívne komentáre boli na podstavec, ktorý mohol byť robustnejší aby bola pumpa stabilnešia. To aj sám potvrdzujem, stačí trochu ťuknúť a pumpa spadne. No pri fúkaní s tým problém nie je, takže to je len také kozmetické.
S pumpou som zatiaľ spokojný. Celkovo vyzerá kvalitne a že dlho poslúži. Som rád, že recenzie neklamali.
- Vyhoda
- lahka, skladna aj do zadneho vrecka
Ešte som nemal tu česť použiť . dlho bez defektu. Iba pracovne či je tovar v poriadku.
Rucka sa da prestavit do T kvoli lepsej sile pri pumpovani. Je s nou mozno nafukat 3 verzie ventilov. Dodava sa aj s drziakom.
kvalita
- Dá sa dobre poskladať, zaberá málo miesta.
KELLYS Magnum
Pridané: 16. novembra 2019
(naposledy upravené 16. novembra 2019)
Zakúpený v MTBIKER shop
- Splnila co mala
tovar mi doteraz nebol doručený
Výborná núdzová pumpička, jednoduchá zmena typu ventilov
- Len to že je to spratne oproti pumpe
- Na preteku mi pri prvom použití odyslo tesnenie a tak som musel použiť opäť pumpu
- Už to nepoužívam lebo ma sklamala aj táto značková
Pumpa je lepšia lebo mne vždy odpálilo tesnenie pri ventile a bombicka vyšla na prd
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »