Najnovšie recenzie zo sekcie Pumpy na bicykel
Výhoda cena, kvalita pumpy a netreba nič knej dokupovať. Nafuká AV, FV ventilky. Stačí v pumpičke otočiť dve malé súčiastky.
- skvele dofukuje, aj odfukuje
povinnost pre kazdeho kto ma vzduchove tlmice ci vidlicu
Rzchlost, ochota.
veľmi malá pumpa
Tovar je kvalitny, super prislusenstvo, vsetko funguje ako ma.
- Aaa
- držiak sa dá namontovať aj na široké rámy
- pomerne rýchlo sa s ňou pracuje
- integrovaná hadička
- malá vec s veľkým výkonom
- žiadna
-veľmi dobre vymyslená a praktická vec
- dobrá cena,ľahká váha výrobku,redukcia na hadičku+príslušenstvo
konecne viem dofukat vivid
- Velkost, hmotnosť , kvalita materiálov, spracovanie
Šetrí čas a výhoda pre slabších
- Výhodné tesnenie
- Lacno kvalitné
- Výteční tlak
- Skvělej
Jest možné kde při hezký vánoce přání potěšit jako dárek kůli u jest při tudíž že spokojné kľudne silou vydánou kepříkladu 100 krát ještě neznamená že rozkroutit rychlost takovou ist möglich wo beim schönes weihnachtenuel wünchen so før gernlich was das geschenk wraum wo ist beim doch zufriedenlich mit das ruhe kraft gehen zumbeispiel wieviel mal noch schon werde sein gleich rotieren des schneligheit km/60minuten lähätségäs hol annál gyönyörű karácsonyi ünnäpäkät kívánunk mägörömétäni hogyan allyándék annál hol van ottand azaz hogy kiälégétős nyugottan ärőväl amäly kiadva például gyorsasághoz fälpärgätni olyant säbässég szor a 662/52 bän +50is
Predosla verzia tejto pumpy mi vydrzala 10+ rokov, dufam ze to nebude inak u tejto. Zatial nesklamala.
- Príliš drahý výrobok a hodný do šrotu, myslí to tak že výrobky sú nekvalitné a predražené !
Neodporúčam zakúpiť tento produkt, hľadajte radšej kvalitnejšie výrobky za menej peňazí. Sú aj iné webové stránky kde ponúknu kvalitnejšie a lacné výrobky.
Vynikajuca pumpa s presnym manometrom!
- Nafúkať ide ľahko.
- Chýba slovenský (alebo český) popis alebo návod na použitie výrobku.
- Pumpa je solídna
- 15 barov max
- Dual valve hlava
Dual valve hlava sa mi vôbec nepáči. Preferuje galusky pred AV. Ak chcete použiť AV, musíte hlavu silné pritlačiť na ventil. Veľmi silne. Inak by fulala cez galuskovu časť. A AV musí mať vo vnútri ventil, bez ventilu na na AV neprepne. To je problém ak máte AV extender, redukciu alebo len potrebujete fúkať bez vnútorného ventila. Naopak galuskovy ventil nesmiete silné pritlačiť inak by galusky nefukala. No hrozne, no.
toto som nekupoval, kupil som malu pumpu od beta
Jednu už mám, a preto chcem ešte druhú, na bike, do ruksaku. Vcelku rýchle a pohodlné fúkanie...
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »