Najnovšie recenzie zo sekcie Pumpy na bicykel
- Praktická pumpa
- S možnosťou fúkania oboch typov ventilov bez potreby nadstavcov
Silná pumpa, kde je veľká výhoda, že na hadici je koncovka na fúkanie oboch typov ventilov. Nie je potrebné nič meniť, otáčať, nadstavovať. Len zvolíte správny otvor. Veľké telo zaručuje rýchle nafúkanie kolesa. Široký držiak a široká základňa pumpy zasa stabilné fúkanie a dobrú manipuláciu. Pumpu som už odporučil aj do rodiny. A stále je dostupná za rozumnú cenu.
Uvidíme ako sa osvedčí v teréne.
- Jednoduché, funkčné, malé.
- Šróbuje sa na ventil = drží presne tam, kde má
skvele
ok
- mala, sikovna
… pomer cena a kvalita …
Top produkt i predajca
- Rýchle nafúkanie aj cestáku
- Malá
- Kovova
- Stabilna
- drevena rukovat
- precizne spracovanie
- mensi manometer
Od firmy SKS som necakal nic ineho ako kvalitu a ani touto pompou ma nesklamali.
Pumpa je robustna, telo je z kovu a spodok je dokonca liatinovy co zabezpecuje velmi fajn stabilitu.
Prijemna drevena rukovat sa velmi dobre drzi a pridava na prestizi.
Jediny nedostatok vidim v mensom manometri co moze znamenat ze ludia kt. horsie vidia tak nan nebudu dobre vidiet koli jeho velkosti ale rucicka je oranzova na ciernom pozadi tzn. pokial clovek bude fukat stale rovnaky tlak tak si zvikne na to kde ta rucicka ma byt.
- Kvalitné prevedenie.
- Spoľahlivý produkt
- Vyhoda
- ,
- Hlinikova konstrukcia
- Konstrukcia sa mi nezdala dostatocne opracovana, boli tam take ostrejsie hrany a akoby bublinky na povrchu. Myslel som, ze to je nejaka ochranna folia ale to bola nekvalitna povrchova uprava
- Tym, ze hlavica sa skrutkuje, bolo nasadzovanie na ventil obtiazne. Diely, ktore sa mali otacat sa zasekavali. Takze kym som hlavicu zlozil, nafukane koleso mi vyfucalo. Tovar som vratil a pojdem do inej pumpy s packou
- Skladna do cyklotaštičky
Výborná pumpa a aj kvalitná čo sa týka materiálu a spracovania.
...vyskúšené hneď na prvej jazde... easy manipulácia, malé , skladné do kapsičky, 16G bombička na 700x25C viac než bohato stačí...
- Dobrá manipulácia
- Pohotové nafúkanie duše
- Žiadne
Zatiaľ spokojnosť
- Dokonalá malá pumpička pre MTB plášte.
- Rýchle nafúknutie v porovnaní s mojou predchádzajúcou minipumpou.
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »